JL ANDERSEN BYG
FRA KÆLDER TIL TAG

DØRE & VINDUER

NYT LIV TIL BOLIGEN

Vinduer og døre gør en kæmpe forskel, når det kommer til en bygnings udseende og struktur. Nogle gange kan et sæt nye vinduer og døre få huset til at se helt nyrenoveret ud. Derudover kan nye energirigtige vinduer og døre forbedre indeklimaet og mindske varmeregningen. Der er altså nok gode grunde til at overveje at få nye vinduer og døre.

Vi har kompetencerne til at levere og montere enhver slags vinduer og døre. Vi bistår også gerne i valg af stil og funktionalitet. Det er nemlig vigtigt, at stilarterne stemmer overens for at der skabes et harmonisk udtryk.

PROFESSIONEL SERVICE

Vi har stor erfaring med større og mindre byggeopgaver. I vores arbejde er tidsplaner, budget, aftaler og overholdelse af disse meget højt prioriteret. Vi ser altid meget løsningsorienteret på vores opgaver. Som udgangspunkt kan vi løse alle opgaver, så tøv ikke med at kontakte os.

KONTAKT OS GERNE ALLEREDE I DAG

Går du og tænker på at få nye vinduer eller døre? Vi vil meget gerne rådgive dig. Ring til os på tlf. 40 47 35 36 eller send en email via toemrerfirmaetat@gmail.com.

Jonas fra JL Andersen Byg

FRA KÆLDER TIL TAG

Hej, mit navn er Jonas Andersen. Jeg er tømrer, og du skal have fat i mig, hvis du ønsker en dygtig håndværker med sans for detaljer, og som du kan stole på. I det hele taget ligger det mig på sinde at skabe en helt igennem behagelig oplevelse for mine kunder, hvor du føler, at du får noget for pengene.

HAR HJERTET MED I DET, JEG LAVER

Jeg elsker mit job af mange årsager. Jeg har altid godt kunne lide at arbejde med mine hænder, men mest af alt holder jeg af alsidigheden i arbejdet. Der ikke er to dage, der er ens, og jeg kan af samme grund klare mere eller mindre enhver opgave, hvor træ er involveret.

Tøv ikke med at kontakte mig på 40 47 35 36 eller toemrerfirmaetat@gmail.com.

VI ARBEJDER SAMMEN MED FØLGENDE

Murerfirmaet Tino Tjott
PN El Teknik
Tømrermester Oliver Trasborg
Rødegaards Kloak, Anlæg & Landbrug V/Casper Bagge Jensen
Slangerup Blik
IE VVS
Maler KKP

INFO
Skovgårdsvej 2
3200 Helsinge

Telefon: 40 47 35 36
Email: toemrerfirmaetat@gmail.com
CVR nr. 42143383

Se rutevejledning