Skip to main content
JL ANDERSEN BYG
FRA KÆLDER TIL TAG

Udskiftning af vinduer og døre

Giv nyt liv til din bolig

Vinduer og døre gør en kæmpe forskel, når det kommer til en bygnings udseende og struktur. Nogle gange kan et sæt nye vinduer og døre få huset til at se helt nyrenoveret ud. Derudover kan nye og energirigtige vinduer og døre forbedre indeklimaet og mindske varmeregningen. Der er med andre ord nok gode grunde til at overveje at få foretaget en udskiftning af vinduer og døre i huset.

Hos JL Andersen Byg har vi kompetencerne til at levere og montere enhver slags vinduer og døre for vores kunder i blandt andet Helsinge, Hillerød og Frederikssund samt i flere andre omkringliggende områder. Vi bistår også gerne i valg af stil og funktionalitet. Det er nemlig vigtigt, at stilarterne stemmer overens for, at der skabes et harmonisk udtryk.

Vi leverer en professionel service

Vi har stor erfaring med større og mindre byggeopgaver. I vores arbejde er tidsplaner, budget, aftaler og overholdelse af disse meget højt prioriteret. Vi ser altid meget løsningsorienteret på vores opgaver. Som udgangspunkt kan vi løse alle opgaver i forbindelse med udskiftning af vinduer såvel som døre, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer efter mål afhænger af den konkrete opgave, dens omfang og dine individuelle ønsker. Her kan blandt andet nævnes:

  • Hvor store vinduerne skal være
  • Hvor mange vinduer du skal have udskiftet
  • Hvilket materiale vinduerne skal være fremstillet i
  • Hvilken vinduesproducent der skal fremstille vinduerne.

Kontakt os gerne allerede i dag og indhent et skræddersyet tilbud

Går du og tænker på at få monteret nye vinduer eller døre i dit hjem? Så vil vi meget gerne rådgive dig. Ring til os på telefon 40 47 35 36 eller send en e-mail via toemrerfirmaetat@gmail.com. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en fast pris på opgaven, når vi ved mere om den. Du også velkommen til at høre mere om gulvlægning.