JL Andersen Byg

Fra kælder til tag

Tagarbejde

Tagekspert

Vi er eksperter i at lægge et nyt tegltag på dit hus. Vi har årelang erfaring i alle typer taglægning. Vi har specielt oparbejdet en gennemgående forståelse for teglsten og lægning af et nyt tegltag.

Vi giver grundig rådgivning omkring, hvilke tagsten der passer bedst til din bolig og dine ønsker, når du skal have et nyt tegltag. Vi har erfaring med mange forskellige fabrikater og kvaliteter, og da vi også udfører tagrenovering på gamle utætte tage, ved vi også, hvilke fabrikater der har den bedste holdbarhed. Det er et nyt tegltags fornemmeste opgave, at det kan modstå fugt og frostspringninger, at det holder vejr og vind ude og at det bliver liggende. Vi sørger for, at alt er i orden, og at alle aftaler overholdes.

RENOVERING ELLER NYT?

Nogle gange kan det bedst betale sig at renovere, og andre gange er det nødvendigt med et helt nyt tag. Det kræver en professionel vurdering at bestemme, hvad der er den bedste og mest økonomisk fornuftige beslutning.

Vi kommer gerne ud og besigtiger jeres tag og vurderer, hvorvidt der er brug for renovering eller nyt. I sidste ende er det naturligvis jeres beslutning, men vi kan bistå med en grundig gennemgang og efterfølgende rådgivning. Det er i vores interesse at finde den allerbedste løsning til jer.

PROFESSIONEL OG GRUNDIG Service

Når vi udfører en opgave med lægning af nyt tag, så er dét det eneste, som vi har fokus på. Vi sørger for, at lave løbende kvalitetssikring i samarbejde med dig, sådan at vi sikre os, at alt lever op til jeres forventninger. Inden arbejdet går i gang, udarbejder vi et tilbud med en pris, som også er den pris, I kommer til at betale i sidste ende. Ydermere sørger vi selvfølgelig for at rydde op efter os. Når du laver en aftale med JL Andersen Byg kan du trygt stole på, at aftaler, budget og pris overholdes.

KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD

Går du med tanker om et nyt tag? Vi vil meget gerne rådgive dig. Ring til os på tlf. 40 47 35 36 eller send en email via jlandersenbyg@gmail.com. Vi kommer gerne ud og besigtiger jeres tag og giver et uforpligtende tilbud.