JL Andersen Byg

Fra kælder til tag

Gulvlægning

Tid til nyt gulv?

Et nyt gulv kan skabe nyt liv i enhver bolig. Gulvet bruges næsten uafbrudt og slides meget i løbet af årene. Det kan derfor hurtigt komme til at se brugt og lidt beskidt ud. Et nyt gulv er en god investering, der øger boligens udseende og dens værdi.

At få lagt nyt gulv kan være et lidt uoverskueligt projekt, og der er flere valg, der skal tages. Vi rådgiver gerne i forbindelse med valg af materialer, behandling og stilart, og vi står selvfølgelig til rådighed, når gulvet skal lægges. Vi fungerer som din samarbejdspartner, så du kan slippe bekymringerne.

Professionel service

Vi har stor erfaring med større og mindre byggesager, og vi arbejder hovedsageligt som hovedentreprenør i Nordsjælland. Vi kører også fagentrepriser inden for tømrerfaget og større og mindre serviceopgaver.

I vores arbejde er tidsplaner, budget, aftaler og overholdelse af disse meget højt prioriteret. Vi ser altid meget løsningsorienteret på vores opgaver. Som udgangspunkt kan vi løse alle opgaver, så tøv ikke med at kontakte os.

KONTAKT OS gerne allerede i dag

Går du med tanker om et nyt gulv? Vi vil meget gerne rådgive dig. Ring til os på tlf. 40 47 35 36 eller send en email via jlandersenbyg@gmail.com.