JL Andersen Byg

Fra kælder til tag

Døre & vinduer

NYT LIV TIL BOLIGEN

Vinduer og døre gør en kæmpe forskel, når det kommer til en bygnings udseende og struktur. Nogle gange kan et sæt nye vinduer og døre få huset til at se helt nyrenoveret ud. Derudover kan nye energirigtige vinduer og døre forbedre indeklimaet og mindske varmeregningen. Der er altså nok gode grunde til at overveje at få nye vinduer og døre.

Vi har kompetencerne til at levere og montere enhver slags vinduer og døre. Vi bistår også gerne i valg af stil og funktionalitet. Det er nemlig vigtigt, at stilarterne stemmer overens for at der skabes et harmonisk udtryk.

PROFESSIONEL SERVICE

Vi har stor erfaring med større og mindre byggeopgaver. I vores arbejde er tidsplaner, budget, aftaler og overholdelse af disse meget højt prioriteret. Vi ser altid meget løsningsorienteret på vores opgaver. Som udgangspunkt kan vi løse alle opgaver, så tøv ikke med at kontakte os.

KONTAKT OS GERNE ALLEREDE I DAG

Går du og tænker på at få nye vinduer eller døre? Vi vil meget gerne rådgive dig. Ring til os på tlf. 40 47 35 36 eller send en email via jlandersenbyg@gmail.com.