JL ANDERSEN BYG
FRA KÆLDER TIL TAG

KONSTRUKTION

VI BYGGER ALT I TRÆ

Vi har stor erfaring med større og mindre byggesager, og vi arbejder hovedsageligt som hovedentreprenør i københavnsområdet. Vi kører også fagentrepriser inden for tømrerfaget og større og mindre serviceopgaver.

Næsten ligegyldigt hvad, I står og skal have bygget, så kan vi klare opgaven. Vi forstår at bygge i træ og vigtigheden i god opmåling. Du kan derfor få en helt skræddersyet og unik løsning, der passer perfekt til jeres behov. Alle konstruktioner kan bygges, omend det drejer sig om en tilbygning til huset eller et lejehus i haven.

PROFESSIONEL SERVICE

Vi har stor erfaring med større og mindre byggeopgaver. I vores arbejde er tidsplaner, budget, aftaler og overholdelse af disse meget højt prioriteret. Vi ser altid meget løsningsorienteret på vores opgaver. Som udgangspunkt kan vi løse alle opgaver, så tøv ikke med at kontakte os.

KONTAKT OS GERNE ALLEREDE I DAG

Har du et byggeprojekt i tankerne? Vi vil meget gerne rådgive dig. Tøv ikke med at ringe til os på tlf. 40 47 35 36 eller sende os en email via toemrerfirmaetat@gmail.com.

Jonas fra JL Andersen Byg

FRA KÆLDER TIL TAG

Hej, mit navn er Jonas Andersen. Jeg er tømrer, og du skal have fat i mig, hvis du ønsker en dygtig håndværker med sans for detaljer, og som du kan stole på. I det hele taget ligger det mig på sinde at skabe en helt igennem behagelig oplevelse for mine kunder, hvor du føler, at du får noget for pengene.

HAR HJERTET MED I DET, JEG LAVER

Jeg elsker mit job af mange årsager. Jeg har altid godt kunne lide at arbejde med mine hænder, men mest af alt holder jeg af alsidigheden i arbejdet. Der ikke er to dage, der er ens, og jeg kan af samme grund klare mere eller mindre enhver opgave, hvor træ er involveret.

Tøv ikke med at kontakte mig på 40 47 35 36 eller toemrerfirmaetat@gmail.com.

VI ARBEJDER SAMMEN MED FØLGENDE

Murerfirmaet Tino Tjott
PN El Teknik
Tømrermester Oliver Trasborg
Rødegaards Kloak, Anlæg & Landbrug V/Casper Bagge Jensen
Slangerup Blik
IE VVS
Maler KKP

INFO
Skovgårdsvej 2
3200 Helsinge

Telefon: 40 47 35 36
Email: toemrerfirmaetat@gmail.com
CVR nr. 42143383

Se rutevejledning