Skip to main content
JL ANDERSEN BYG
FRA KÆLDER TIL TAG

Tagrenovering der beskytter taget mod vind og vejr

Pas på taget med en tagrenovering

Taget er måske det allervigtigst element i huset, da det er det, der beskytter resten mod vind og vejr. Et godt tag er ganske modstandsdygtigt, men bliver stadig udsat for utroligt meget i form af vind, regn, sne og varme. Det er derfor uundgåeligt, at taget tager skade med årene.

Hos JL Andersen Byg har vi stor erfaring inden for tagrenovering, som vi udfører for mange private husejere i blandt andet Helsinge, Frederikssund, Hillerød og omegn.

Tagreparation eller en ny tagbelægning?

Det kan være svært at vurdere, hvorvidt en renovering af tag eller et helt nyt tag vil være den bedste og mest økonomisk fornuftige beslutning. Derfor kommer vi gerne ud forbi din adresse til en besigtigelse af dit tag, hvorefter vi kommer med vores anbefaling til, om du bør vælge en tagrenovering eller en tagudskiftning.

I sidste ende er valget selvfølgelig alene dit, men vi kommer gerne med vores anbefaling og rådgivning, så vi sammen kan sikre os, at du får den bedste løsning.

Vi udfører en professionel og grundig renovering af tag

Når vi udfører en tagrenovering for en kunde, så er det den eneste opgave, som vi har vores fokus på. Vi sørger for løbende at foretage en kvalitetssikring af vores tagarbejde i samarbejde med dig, så vi sammen kan sikre os, at det lever op til dine forventninger og ønsker.

Vi sørger naturligvis for at rydde pænt op efter os, når arbejdet er færdigt, og vi overholder altid alle vores indgåede aftaler i forhold til både pris, budget og deadline.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde

Vores priser på tagrenovering såvel som alt andet tagarbejde tilpasses individuelt i forhold til den konkrete opgave. Derfor er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og fast pris. Prisen i tilbuddet vil altid være den endelige pris, som du kommer til at betale i sidste ende. Der kommer således ikke nogen ekstra udgifter.

Vi står også klar med kyndig rådgivning og vejledning, ligesom vi også gerne kommer forbi til en besigtigelse af dit tag. Du skal bare kontakte os for at høre mere eller for at indgå en aftale.