JL ANDERSEN BYG
FRA KÆLDER TIL TAG

RENOVERING AF TAG

PAS PÅ TAGET

Taget er måske det allervigtigst element i huset, da det er dét, der beskytter resten mod vind og vejr. Et godt tag er ganske modstandsdygtigt, men bliver stadig udsat for utrolig meget i form af vind, regn, sne og varme. Det er derfor uundgåeligt, at taget tager skade med årene.

RENOVERING ELLER NYT?

Nogle gange kan det bedst betale sig at renovere, og andre gange er det nødvendigt med et helt nyt tag. Det kræver en professionel vurdering at bestemme, hvad der er den bedste og mest økonomisk fornuftige beslutning.

Vi kommer gerne ud og besigtiger jeres tag og vurderer, hvorvidt der er brug for renovering eller nyt. I sidste ende er det naturligvis jeres beslutning, men vi kan bistå med en grundig gennemgang og efterfølgende rådgivning. Det er i vores interesse at finde den allerbedste løsning til jer.

PROFESSIONEL OG GRUNDIG RENOVERING

Når vi skal renovere jeres tag, så er dét det eneste, som vi har fokus på. Vi sørger for, at lave løbende kvalitetssikring i samarbejde med dig, sådan at vi sikre os, at alt lever op til jeres forventninger. Inden arbejdet går i gang, udarbejder vi et tilbud med en pris, som også er den pris, I kommer til at betale i sidste ende. Ydermere sørger vi selvfølgelig for at rydde op efter os. Når du laver en aftale med JL Andersen Byg kan du trygt stole på, at aftaler, budget og pris overholdes.

KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD

Går du og tænker på, om taget trænger til en renovering? Vi vil meget gerne rådgive dig. Ring til os på tlf. 40 47 35 36 eller send en email via jlandersenbyg@gmail.com. Vi kommer gerne ud og besigtiger jeres tag og giver et uforpligtende tilbud.

Jonas fra JL Andersen Byg

FRA KÆLDER TIL TAG

Hej, mit navn er Jonas Andersen. Jeg er tømrer, og du skal have fat i mig, hvis du ønsker en dygtig håndværker med sans for detaljer, og som du kan stole på. I det hele taget ligger det mig på sinde at skabe en helt igennem behagelig oplevelse for mine kunder, hvor du føler, at du får noget for pengene.

HAR HJERTET MED I DET, JEG LAVER

Jeg elsker mit job af mange årsager. Jeg har altid godt kunne lide at arbejde med mine hænder, men mest af alt holder jeg af alsidigheden i arbejdet. Der ikke er to dage, der er ens, og jeg kan af samme grund klare mere eller mindre enhver opgave, hvor træ er involveret.

Tøv ikke med at kontakte mig på 40 47 35 36 eller toemrerfirmaetat@gmail.com.

VI ARBEJDER SAMMEN MED FØLGENDE

Murerfirmaet Tino Tjott
PN El Teknik
Tømrermester Oliver Trasborg
Rødegaards Kloak, Anlæg & Landbrug V/Casper Bagge Jensen
Slangerup Blik
IE VVS
Maler KKP

INFO
Skovgårdsvej 2
3200 Helsinge

Telefon: 40 47 35 36
Email: toemrerfirmaetat@gmail.com
CVR nr. 42143383

Se rutevejledning